By - admin

Trendy petten met opdruk

Trendy petten met opdruk

In de wereld van de relatiegeschenken is er een breed spectrum aan mogelijkheden om items te bedrukken met een logo of een motto, verwijzend naar de gever. Van gebruiksartikelen tot kledingstukken, en van luxeartikelen tot wegwerpartikelen. Voor elk wat wils, maar met hun eigen mogelijkheden en beperkingen.

Een van de breedst inzetbare, multifunctionele items die je kan laten bedrukken is de pet. Er is natuurlijk de standaard baseball cap, maar ook in het model en de uitvoering kun je nog eindeloos variëren. Zo zijn er UV-werende petten, petten met en zonder klep, winterpetten met oorkleppen, feestpetten, ballonpetten, bakkerspetten. Bijkomend voordeel van de pet is dat hij altijd in het zicht gedragen wordt. Op de website van Supreme relatiegeschenken vindt je een overzicht van alle mogelijk te bestellen trendy petten met opdruk.

 

Reclameboodschap

Relatiegeschenken kunnen tot doel hebben de werkrelatie te bestendigen of de relatie te bedanken voor de samenwerking. Een ander veelgebruikt doel is het relatiegeschenk als reclamemiddel, het onder de aandacht brengen van jouw merk. Het neerzetten van jouw merk in de markt, en dan natuurlijk het liefst precies daar waar je doelgroep zit. En juist voor dit doel is de bedrukte pet zeer geschikt, niet in de laatste plaats doordat de pet gedragen kan worden door alle leeftijden, alle seksen en alle maten.

 

Identiteiten subcultuur

Het gericht uitgeven en verspreiden van petten met opdruk kan een ludieke, duurzame en effectieve manier zijn om een statement te maken, een community te starten of zichtbaar te maken. In verschillende subculturen is de pet een uiting van de groepsidentiteit, een veel gedragen statussymbool en een herkenningssymbool. Je kunt daarbij denken aan jongerencultuur in het algemeen, de straatcultuur in het bijzonder en de sportcultuur. Dat maakt de pet tot een geliefd relatiegeschenk bij onder meer bedrijven die deze subculturen als doelgroep hebben.

 

Petten met opdruk als public relations

Door het gebruik van petten als public relations (PR) item verspreidt de boodschap zich organisch door de communities. Het voordeel hiervan is dat, als je eenmaal de juiste doelgroep hebt geïdentificeerd, de leden het werk voor je doen. Om in deze tak van reclame tot grote hoogte te stijgen, is het de kunst om een dusdanige opdruk te ontwerpen dat ook influencers (de moderne term voor trendsetters) de boodschap oppikken, waarmee zelfs kans wordt gemaakt om viraal te gaan op social media. Deze vorm van PR levert niet alleen een groot bereik op, maar kan ook flinke statusverhoging van je merk betekenen.

Ook in tijden van actievoeren of verkiezingen kan het gebruik van een uniforme pet met bedrukking bijdragen aan het maken van een statement. De uniformiteit van de dragers verstrekt de boodschap. En uit praktische overwegingen kan ook voor de bedrukte pet gekozen worden, denk bijvoorbeeld aan groepen kinderen die in groepsverband naar buiten gaan. De zichtbaarheid van de pet dient hier een heel eigen doel. Als de pet er dan ook nog leuk uitziet, zullen kinderen hem graag dragen.

Kortom, er kunnen vele redenen zijn om voor de bedrukking van de pet te kiezen. De mogelijkheden zijn oneindig. Al wat je nodig hebt is enige creativiteit voor de te drukken boodschap.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Sanneb Bosma), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.